Fresebordpakke med Kreg Fresebord
Produktnr.:
AURspesial3
Enhet:
Moms-sats:
25,00
Vekt:
0,00
Spesifikasjon:
Våre pakker inneholder ny type Kreg fresebord 1045, tiltross for at valuta har endret seg, fortsetter vi med lave priser, og samme priser som forrige model. Vi har solgt svært mange av disse pakkene, og det er ingenting å utsette på stålene som enkelte vil ha det til, snarere tvert imot, men markedet består av mange "luringer" som priser enkelte varer billig som de ikke har til hensikt å selge eller ikke har, for så å selge andre pakker til en langt dyrere pris.

NOK 11590

Antall
Beskrivelse

 Gjør våre lave priser til at enkelte konkurrenter mister kontrollen over egne før priser, isåfall betaler man rikelig for stålene, når det andre er trukket fra.

Denne pakken skiller seg ikke noe særlig mer ut enn andre pakker hos enkelte andre forhandlere, men noe fremhever den som dårligere, snarere tvert imot.  Man kan jo spekulere i hvorfor noen setter prisen lav på produkter de ikke har, eller vil selge, for så å selge noe annet. 

 
AURspesial3 fresebordpakke består av følgene:

# Stort Kreg Fresebord PRS1045
# Kreg Hjul m/Brems for fresebord
# Kreg Twin pack Nedtrykkere
# Kraftig Ny type Triton Overfres TRA001 2400 watt m/Intregert sveivesystem inkl. 1 2mm og 1/2" hylse .
# Kraftig fresestål for å lage speildører m/ 1/2" tange
# Kopi fresestål 50mm x 1/2" tange
# Profil/avrundings stål 31 x 12,7 x 5mm Alle fresestål med livstidgaranti, gjelder ikke mot sliping, eller uvettig bruk.

Fresestål i den grønne hylsen som avbildet sammen med fresen, har Triton tatt bort.