Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

Bench Clamp System KBC3-SYS

Disse klemmene har ny teknologi som justerer klemmene automatisk, du slipper dermed å omstille klemmen for hver eneste forandring i materialtykkelsen. Bare press det polstret håndtaket, og klemmen lukker og låser seg, uansett hvilken tykkelse. Leveres med anskerfeste.

 

NOK 595

Antall

Kreg Automaxx 3" Benke klemme KBC3

Disse klemmene har ny teknologi som justerer klemmene automatisk, du slipper dermed å omstille klemmen for hver eneste forandring i materialtykkelsen. Bare press det polstrede håndtaket, og klemmen lukker og låser seg, uansett hvilken tykkelse.

 

NOK 430

Antall

Kreg Automaxx klemmesett KKS1160

Klamp Vise med Automaxx  representerer en ny tilnærming til arbeidsbenken. Det er mindre, mer effektivt, rimeligere og enklere å bruke. Klamp Vise med Automaxx  kan kobles til nesten hvilken som helst arbeidsbenk, og gir over 180 kg klemmekraft. Bruk Klamp Vise  med Automaxx for vertikal klemme, horisontal klemme eller klemme i klemmeform under fresing, sliping, saging osv.. Inkluderer justerbar Klamp Blocks med 7 høydeinnstillinger og Bench Dogs for å holde arbeidsstykket sikkert. 

 

NOK 845

Antall

Kreg KKS-KLRBK 6" 360grader Wice-Grip benkeklemme

   Med Kregs 6" 360grader Wice-Grip benk klemme for bruk i skinne eller festeanker i arbeidsbenken, har du alltid en hjelpende hånd.

 

NOK 380

Antall