Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

Ekstra stor kraftig proff fresebordpakke

Igjen er vi på "høgget", for den som velger presisjon og nøyaktighet til lav pris i en og samme pakke. Fresebordpakke med Kreg fresebord + et helt skap fullstappet med 70 stk, 1/2" HM presisjons fresestål på hele 10 kg. og i i tillegg en flunkende NY MODEL av Triton TRA001 Fres på hele 2400 WATT, med modifisert låsesystem på håndtak. +++++

 

NOK 13990

Antall

Fresebordpakke med Kreg Fresebord

Våre pakker inneholder ny type Kreg fresebord 1045, tiltross for at valuta har endret seg, fortsetter vi med lave priser, og samme priser som forrige model. Vi har solgt svært mange av disse pakkene, og det er ingenting å utsette på stålene som enkelte vil ha det til, snarere tvert imot, men markedet består av mange "luringer" som priser enkelte varer billig som de ikke har til hensikt å selge eller ikke har, for så å selge andre pakker til en langt dyrere pris.

 

NOK 11590

Antall

Triton Dykksagpakke 4-deler

Pakkepris Triton TSS1400 Dykksag, 2 x700mm skinner, 2 x klemmer og Triton bag skreddersydd for dykksag.

 

NOK 3995

Antall

Triton fresebord modul m/ TRA001 2400 watt fres

Kvalitet til drømme pris for selvbyggeren
Mange ønsker å lage kabinettet selv, for å skreddersy etter eget ønske, f.eks. for mobilt bruk, eller etter hvilken plass man har til rådighet, men toppen kan det absolutt lønne seg å kjøpe ferdig, noe aurus har gjort noe med.
Triton fres m/sveiv på 2400 WATT + Triton topp med mot anlegg, sponavsug stuss, featherboard etc. etc. 

 

 

NOK 4895

Antall