Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

3--i-en Stang måler

Noen ganger kan de eldste, mest grunnleggende verktøyene vise seg å være de mest effektive. Vår 3-i-1 stangmåler, en foredling av et anerkjent møbelsnekkerverktøy, er absolutt en av dem. Den kvier seg ikke over metriske eller keiserlige mål, eller til og med noen mål i det hele tatt. Den forteller deg ganske enkelt om rammen, skuffen eller boksen din er firkantet, eller om delen passer. Den inkluderer tre sett med utskiftbare tips som lar deg sjekke diagonaler for firkanter, overføringsmål og til og med sirkler. Alt dette til en brøkdel av prisen på tilsvarende stangmålere på markedet. Bruk vanlig tilgjengelig 3/8 dyvel (levert av brukeren) for å få den lengden du trenger for de mest typiske prosjektene dine.

 

NOK 395

Antall

Center Offset Marking Tool

Rockler Center Offset Marking Tool Passer til vanlige treblyanter. Senterhull holder blyant i perfekt sentrert posisjon, og hakk for offset markering tillater scribing av off-center linjer, eller linjer nær kanten av store paneler. Offset noter står for spissen bredden på en skarp blyant for en nøyaktig scribed linje. Integral magnet gjør det enkelt å lagre på overflater av jernholdig metall. Forskyvninger: 1,5 mm, 3,1 mm, 4,7 mm, 6,3 mm, 7,9 mm, 9,5 mm og 12,7 mm (1/16 ", 1/8", 3/16 ", 1/4", 5/16 ", 3 / 8 ", 7/16" og 1/2 ").

 

NOK 125

Antall

Clamp-it, hjørne vinkel

Clamp-It® Hjørnevinkel i sterkt, plastmateriale,  Ideell for montering av skuffer med lippe fronter. Holder monteringen perfekt i 90 ° vinkel.. Størrelse 203mm (8 ") x 38mm (1-1 / 2").

 

NOK 195

Antall

Digital dybdemåler

Digital dybdemåler ideell for å sjekke dekk, bremseklosser og hulldybde etc. etc..LCD-skjerm, 0.01mm oppløsning. Metrisk og tomme valg. Måleområde 0 - 25 mm. Null knapp for rask re-kalibrering. Inkluderer 1 x LR44 batteri.

 

NOK 160

Antall

Ekspert Strekmål 200mm

Proff strekmål laget av rosetre med messing innlegg. Innstikklås strekmål med riflete messing låse skrue.

 

NOK 185

Antall

Hurtigvinkel i aluminium, lakkert

Lakkert hurtigvinkel i støpt aluminium med hevet metriske og tommer skala. Lippe kant for sikker lokalisering. For bruk som en innramming / tri / gjærings kvadrat,  guide og vinkelmåler for rask, nøyaktig layout og skjæring av vinkler på sperrene. Vekt 134g. Dimensjoner: 185 x 182 x 258mm.

 

NOK 70

Antall

Hurtigvinkel i sterk aluminium

Ekstra sterk hurtigvinkel i støpt aluminium, med pregede graderinger som er enkelt å lese. Passer perfekt i baklommen, og er en nødvendighet for den nøyaktige snekker. Vinkel måle skala 0 - 90grader. Bruk som en sag guide til spesielle vinkel målinger og kutt, eller som en vinkelmåler.   Skala i tommer.
Vekt: 200gram
Størrelse: 185 x 185 x 260 mm

 

NOK 95

Antall

Igaging digital fjernavlesning konroll sett

Presisjon med Igaging digital fjernavlesning, med stort display hvor man enkelt kan velge tommer eller mm. Kan tilpasses en rekke maskiner, inkludert frese heiser, fresebord, høvler, slipere, boremaskiner etc.. 6" (152mm) intervall

 

NOK 695

Antall

Rockler hjørne radius frese guide

Å kutte en jevn radius for å myke opp et 90° hjørne er raskt og feilfritt med våre hjørneradiusrutingsmaler. Malene kan brukes alene til å tegne en enkel blyantlinje, eller enda bedre, du kan klikke dem på det medfølgende håndtaket og frese radien på ruterbordet uten behov for blyantstreker i det hele tatt. Bunnen av hver mal har gripende gummistrimler, som, kombinert med håndtaket, gir et solid grep som går godt rundt hjørnet av arbeidsstykket. Du får et bredt spekter av et dusin totale radiuser: 1/8 til 1 radius, i 1/8 trinn, og 1-1/4 gjennom 2 radius, i 1/4 trinn. De er den perfekte løsningen for ethvert prosjekt med kvartrunde hjørner, for eksempel armlenene på Adirondack-stoler, bokhyller, bordplater, veggmonterte hyller og mer.

 

NOK 695

Antall

Sentrering sett 8 deler

Nøyktig sentrering av f.eks. borehull pakke med  2 x 6mm, 2 x 8mm, 2 x 10mm and 2 x 12mm).

 

NOK 70

Antall