FRA LAV PRIS TIL ENDA LAVERE.

Et tilbud skal være reelt, og det får du hos aurus, vi operer ikke med oppdiktede elleville før priser. Her dukker det opp et knippe antall produkter til en svært god pris i en begrenset periode, så her er det lønnsomt å være tidlig ute. 

Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

36" Presisjonsanlegg

  36" Presesjons anlegg til fresebord topp for selvbyggeren.

 

NOK 2395

Antall

Kreg Automaxx klemmesett KKS1160

Klamp Vise med Automaxx  representerer en ny tilnærming til arbeidsbenken. Det er mindre, mer effektivt, rimeligere og enklere å bruke. Klamp Vise med Automaxx  kan kobles til nesten hvilken som helst arbeidsbenk, og gir over 180 kg klemmekraft. Bruk Klamp Vise  med Automaxx for vertikal klemme, horisontal klemme eller klemme i klemmeform under fresing, sliping, saging osv.. Inkluderer justerbar Klamp Blocks med 7 høydeinnstillinger og Bench Dogs for å holde arbeidsstykket sikkert. 

 

NOK 845

Antall

Kreg KKS-KLBKSYS Heavy Duty Bench Klamp System

Klemmesystem fra Kreg med stor kraftig sink behandlet fot festeplate i massiv stål 254mm x 254mm x 6.35mm (10" x 10" x 1/4") 

 

NOK 599

Antall

Pen Wizard Complete 2, inkl. Type A Pen Mandrel

Dette er en spesiell penn mønster graverer (dreiebenk)  som er designet og utviklet av JR Beall, og blir produsert i USA.
Med denne maskinen kan du lage hundrevis forsjellige mønster og teksturer i penner i forsjellige kombinasjoner, som inkluderer mangekantet flater med inntil hele 24 flater.
Brukes sammen med en standard Dremmel eller lignende roterende skjæreverktøy, denne følger ikke med.

 

NOK 2290

Antall

Sponavsug 750Watt

Sponavsug 750W
Robust stålkonstruksjon. Induksjonsmotor gir en jevn og langvarig ytelse. Hjulene gir enkel flytting rundt i garasjen eller verkstedet. 2m slange. For bruk med 100 mm forlengelsesrør og fester for støvutvinning.

 

NOK 2495

Antall

Triton Clamps 320mm for skinner til dykksag

Triton klemmer for bruk sammen med skinner for dykksag, eller en god hjelpende hånd f.eks. ved legging av terrasse bord, aller andre steder det er trangt på en side.   2 stk. i pakken., 

 

NOK 370

Antall