FRA LAV PRIS TIL ENDA LAVERE.

Et tilbud skal være reelt, og det får du hos aurus, vi operer ikke med oppdiktede elleville før priser. Her dukker det opp et knippe antall produkter til en svært god pris i en begrenset periode, så her er det lønnsomt å være tidlig ute. 

Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

36" Presisjonsanlegg

  36" Presesjons anlegg til fresebord topp for selvbyggeren.

 

NOK 2395

Antall

Kreg Automaxx klemmesett KKS1160

Klamp Vise med Automaxx  representerer en ny tilnærming til arbeidsbenken. Det er mindre, mer effektivt, rimeligere og enklere å bruke. Klamp Vise med Automaxx  kan kobles til nesten hvilken som helst arbeidsbenk, og gir over 180 kg klemmekraft. Bruk Klamp Vise  med Automaxx for vertikal klemme, horisontal klemme eller klemme i klemmeform under fresing, sliping, saging osv.. Inkluderer justerbar Klamp Blocks med 7 høydeinnstillinger og Bench Dogs for å holde arbeidsstykket sikkert. 

 

NOK 845

Antall

Kreg KKS-KLBKSYS Heavy Duty Bench Klamp System

Klemmesystem fra Kreg med stor kraftig sink behandlet fot festeplate i massiv stål 254mm x 254mm x 6.35mm (10" x 10" x 1/4") 

 

NOK 599

Antall

Triton Clamps 320mm for skinner til dykksag

Triton klemmer for bruk sammen med skinner for dykksag, eller en god hjelpende hånd f.eks. ved legging av terrasse bord, aller andre steder det er trangt på en side.   2 stk. i pakken., 

 

NOK 370

Antall