Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

Adapter tilkobling for støvavsug 35mm

Støv tilkoblings adapter i PVC. Tilpasser alle Triton el.andre elektroverktøy støvavsug standard vakuum slanger tilkobling. Konisk 2-trinns design. Kan klippes til størrelse.

 

NOK 35

Antall

Tilbehørsett TGA250 for Triton Overfreser

Dette er nytt fra Triton, Guidebushing sett 12 deler.
Maskinerte, forkrommet messing guide bushing og forkrommet stål styreplater. Gjennomluftede  guide bushinger for optimalisert støvavsug.

 

NOK 1195

Antall

Triton Håndoverfres MOF001

Den perfekte håndoverfresen, for den som vil ha en enkel å bruke for hånd, samtidig også muligheten å montere den i bord. Dybdejustering på hendel for overfresing, dette gir hurtig og enkelt ønsket dybde for denne geniale 1400W 8mm overfresen til en overlegen i sin klasse både i pris og stabilitet.

 

NOK 3490

Antall

Triton skinnejigg for fres TRTA001

Fresejigg for dykksagskinner i kraftig forkrommet baseplate og styreskinner gir en solid konstruksjon i kombinasjon med slagfast plast. Hurtigfestemekanisme sikrer minimal tid i å tilpasse fresen til sporet i skinnen. Kompatibel med alle Triton fresene.

 

NOK 695

Antall

Triton TRA001 2400 watt m/Sveivesystem

Lar du deg lure å tro at en kopi er bedre enn originalen ?
Triton TRA001 2400W, er er den originale og perfekte fres for alle typer fresebord, inkludert med intregert sveivesystem. Hurtig og effektiv spindellås for skifte av fresestål over fresebordet, med kun en nøkkel. Denne er ikke bare kraftig og enkel i bruk, men har også kommet veldig godt ut i tester. Nå med samme type låsesystem på handtak som på den flerårige vinneren MOF001.

 

NOK 3490

Antall