Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

Dual Roller Guide

Festes til Universal Base og MagJigs. Har dobbelt sett med kulelagrede støtte for fast, god glid av tre gjennom sagbladet. Micro justering gjør finjustering til 90 °. Ideell for resaging på båndsager, som en hjelpende hånd ved støtte hevet eller lengre paneler på bordsirkelsager, eller som generelt in og ut støtte på bord eller anlegg. Lav profil design.

 

NOK 325

Antall

Magjig med magnetkraft på 67 kg.

Optimal magnet klemmeholder for sterk, presis fastspenning. Magnet med en utrolig holdekraft på en enkel 180 ° sving. Rask å sette opp hvor som helst på stål eller støpejern eller "fence". Komplett med enkel på / av bryter.

 

NOK 395

Antall

MagSquare magnet med kraft på 181 kg.

 Liten men svært kraftig Magswitch på / av teknologi for full kontroll. Utøver en sterk magnetisk grep på 5 sider og gir rask, enkel multi-plan holder for posisjonering på stål. Maskinert ved 90 °. Pre-gjengehull på alle sider for monteringsverktøy, jigger og annet utstyr. Med sin lille størrelse og stor kraft, kan den brukes nesten hvor som helst på metall, der man trenger en hjelpende "hånd". For bruk i sveising, trearbeid etc. Denne er rett og slett unik.

 

NOK 1245

Antall

Mini Multi Angle magnet. med 40 kg gripekraft

Magnet med fast 45°, 60°, 75° og 90° vinkler med en vertikal utbryter av 40kg på 6,3mm "stål. Egenskaper Magswitch teknologi med på/av kontroll. Sterk, kompakt og lett for mindre jobber. Festes til stålflater eller runde ståloverflater.

 

NOK 370

Antall

Roller guide

Festes til Universal Base og MagJigs. Har kulelagrede støtte for fast, god glid av tre gjennom sagbladet. Micro justering gjør finjustering til 90 °. Ideell for resaging på båndsager, som en hjelpende hånd ved støtte hevet eller lengre paneler på bordsirkelsager, eller som generelt in og ut støtte på bord eller anlegg. Lav profil design.
220 x 100mm

 

NOK 268

Antall

Vertical Featherboard Attachment

Ekstra sikkerhet mot tilbakeslag ved å holde arbeidsstykket ned vertikalt, kan man enkelt forvandle den horisontal hold samtidig. Leveres med brakkerter når påtrykkeren brukes horisontal.

 

NOK 225

Antall