Om oss

Aurus er et firma som driver med direkte import, salg og distribusjon av verktøy og utstyr innen fresing og trearbeide. Vårt hovedfokus er å ha konkurranse dyktige priser på kvalitets verktøy, som dekker det fleste områder innen trefresing og trearbeide for møbel og finsnekkeren,  fra hobby brukeren til den profesjonelle håndtverkeren i industrien.

Da vi har over 30 års erfaring stiller vi høye krav til oss selv, egne valg, som igjen blir din garanti for vårt valg av leverandører og produkter, og vår garanti er at du blir en førnøyd kunde, og til enhver tid yte god service.

Våre maskiner og utstyr blir i hovedsakelig importert direkte fra håndplukkede leverandører rundt om i verden, for å gi kundene det beste som finnes på markedet til en svært gunstig pris.

Vi opererer ikke med "villedende"før og nå pris, kampanjer i hytt og pine etc. Kjører vi kampanje og tilbud skal en førpris være reell, våre veiledende priser ligger oftes under andres tilbudpriser.  Alle våre kunder skal føle seg trygge på at vi til enhver tid har lave og svært konkurranse dyktige priser, med ekstra hyggelige tilbud som blir sendt ut til eksisterende kunder innimellom.  Det skal være unødig å bruke tid å ressurser, med å sammenligne våre priser med andres, dette tar vi oss av.  Alle våre varer leveres selvfølgelig med full garanti ihht forbrukerloven.Vi har flere henvendelser ang. henting av varer direkte fra vårt lager. Det er fullt mulig å hente varer  direkte fra vårt lager i Karmsundsgt. 51,  i Haugesund.  Først MÅ man registrere seg, og varene MÅ bestilles på nett,  da kan det avtales for henting i god tid på forhånd.