Type: TRB001

  Kun kr. 3490,- inkl. 25%MVA
 


Video om TRB001

 Windows Media Player
Klikk her


Med tannstang og drev senke metoden er den en vinner, ikke bare for mikro-justering er tilgjengelig gjennom hele senke rekkevidden, men for fastmontering under bord  (med fjæra fjernet) er den så lett å operere med absolutt nøyaktighet. Dybde stop tårnet er både genial og effektiv. Som de fleste gode ider er den enkel og klar. Den ytterligere sikkerheten bygd inn i nettbryteren er imponerende.
                                                      Her er bildet av MOF001 og TRB001

Triton TRB001 2400W fres er den perfekte ledsager for alle typer fresebord. Hurtig og effektiv sokkellås for skifte av fresestål over fresebordet, med kun en nøkkel. Denne er ikke bare kraftig og enkel i bruk, men har også kommet veldig godt ut i tester.
Men er på lik linje med den lille fresen i Trton familien, unik i sine fine innstillinger.
en leveres med spennhylse ,  8mm, 12 mm og 12.7mm.


TRA001 for det Asiatisk marked
TRB001 for det Europeiske marked
TRB001 ble tidligere opplyst på produsentens tidligere eiere WEB sider fresen merket med 2400 watt, men på skiltet har dette alltid denne maskinen vært merket med 2000 watt.
TRC001 for det Amerikanske marked
Bildet viser fresens front side.

1. Fullt lukket sikkerhets skjold (påminnet/automatisk sikkerhet ved skifte av stål).
2. Belyst bryter med lukker som forhindrer en tilfeldig start.
3. Kraftfull 2400 watt motor med myk start.
4. Lett å sette tårn stopper med direkte lesende kalibreringer.
5. Multi-funksjons plate/mal. Innlemmet forlenget underlagsplate og sirkel skjærer.
6. Variabel omdreining (8.000 til 20.000 rpm) som opprettholder under belastning.
7. Avtakbar dybdefjær reduserer dybde motstand når bord-montert.
8. Dybde lås vektstang.

Bildet viser fresen fra baksiden.

9. Svingbart håndtak og pinion dyp for hurtig dybdejustering.
10. Omdanningsbryter for dybde eller svingbar dybdeinnstilling.
11. Mikro-vrider for nøyaktig dybdeinnstilling gjennom hele rekkevidden.
12. Stor støvåpning for effektiv spon utrekk.
13. ½ "Hylse (med ¼" Overgang). 12mm hylse kan leveres.
14. Akslingslås aktiviserer seg automatisk ved skifte av stål..
15. Triton ½ " TCT fresestål inkludert.Dette er en stor maskin, men ikke tung i forhold til størrelsen, veier kun 6 Kg . Utformet for bruk i fresebord. Spesielt er den nyttig for bord montering. Det første er at dybde fjæra er lett ta bort, slik at det er enkelt å justere høyden, uten motstand fra fjæra, når den er bordmontert.

For å fjerne kappen som holder dybde fjæra, skruer du bare løs skruen som sikrer fjær kappen, står på høyre søyle side, vær sikker at mekanismen holder den nede i det du løsner skruen,  etter å ha løsnet skruen, vend forsiktig fjærkappen mot venstre. Hold motstand idet du løfter spennet fra fjæra til spennet er borte, kan du ta bort kappen,  og du kan løfte den bort fra huset. 

Fjærkappen har en sentrert pinne dette for å hidre at  fjæra deformerer når den settes tilbake, og det enkelt sak å sette den tilbake.

Også en synlig spon/støv port/utlegg,  som har en venstre gjenget 38 mm ytre diameter utløp.
Sikkerhetsdeksel over bryter, hindrer at den starter ved stålbytte.Den varierte omdreiningen blir styrt fra dette trinn løse hjulet:

1 8000
2 10000
3 14000
4 18000
5 20000Geniale innstillinger, enten den står fastmontert i bord eller blir brukt
som vanlig handoverfres.
Overfresen har en tannstang og drev mekanisme som er bygd inn i den høyre søylen - baksiden vist her. Dette muliggjør at frese høyden blir justert ved å vri på det høyre håndtaket når man bruker  tannstang og gear. Begge disse er enkel og effektiv i bruk,  og når den er  montert  fast i et fresebord det er den spesielt effektiv. Overfresen kan med letthet senkes opp eller ned,  særlig når dykk fjæra er fjernet.
På dette bildet kan du også se spindel låsens kam utstikker fra hoved delen. Når fresen senkes i  full dybde blir kammen aktivisert, som vil koble inn spindel låsen i en av fire innrykk posisjon i rotoren,  så snart hovedakslingen blir vendt. Som angitt tidligere,  går effekten forbi i denne posisjonen, så det er ikke noen mulighet at motoren skal bli koplet eller at den starter, når spindel låsen koblet inn.
TRB001 Montert i fresebord